La Cuina Perduda

Juga amb nosaltres i coneix l’antiga cuina de Terrassa!

Amb els productes, menús i aliments que es cuinaven abans

Us presentem una nova edició de la col·lecció de llibres que edita TerrassaCentre amb la recerca i la redacció de continguts de l’Arxiu de Terrassa.

Aquest any us convidem a conèixer la cuina dels nostres avantpassats terrassencs a través d’un joc digital molt dinàmic.

Ens agradaria que aquesta activitat us servís, pares i mares, per compartir una bona estona amb els vostres fills i junts descobrir la història i origen de la nostra ciutat través de la cuina.

Com hi pots participar?

Hauràs d’obrir el joc al teu mòbil o qualsevol altre dispositiu electrònic  a través d’un codi QR, que trobaràs a botigues associades a TerrassaCentre o entrant a cuinaperduda.com.

Com s’hi juga?

El joc és molt senzill. Hem omplert els aparadors de les botigues del centre amb un plafons explicatius que donen la resposta correcta a les preguntes que trobareu al joc.

Només hauràs de buscar el plafó que contingui la resposta a la pregunta que se’t formuli.

Una vegada hagis contestat segueix amb la següent pregunta i així fins al final.

Un cop acabat el joc t’apareixerà una pantalla amb la teva puntuació i el missatge de si has aconseguit el llibre “La Cuina Perduda de Terrassa”

Com aconseguir el llibre?

Una vegada hagi sortit la pantalla on t’informa que has guanyat el llibre: clica el botó “aconsegueix-lo” i omple amb les teves dades el formulari que apareixerà. Aquest s’enviarà automàticament a l’Associació TerrassaCentre on es posaran en contacte amb tu perquè vagis a recollir el teu exemplar de La Cuina Perduda de Terrassa.

Bases de participació

1.- La participació és oberta a tothom, grans i petits. Només cal un dispositiu amb connexió a Internet.

2.- Podràs jugar des del 18 d’octubre fins al 16 de novembre de 2019

3.- Una vegada hagis acabat el joc és imprescindible registrar-se amb el nom, telèfon i correu electrònic. Rebràs en breu un missatge que et donarà la informació necessària per aconseguir el teu exemplar de La Cuina Perduda de Terrassa.

4.- Només es lliurarà un llibre per concursant i guanyador.

5.- Les dades personals que ens facilitis no tenen cap altra finalitat que la de contactar per tal de comunicar-te on i quan  recollir el teu llibre.

D’acord amb el reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades, s’informa als participants que el responsable del tractament de les dades facilitades és l’Associació Terrassacentre amb la finalitat de contactar amb el concursant del joc per tal de comunicar-li on i quan recollir el seu premi amb base a la legitimació que li confereix l’interessat al participar i acceptar aquestes bases. La informació facilitada serà eliminada transcorreguts 30 dies després de la finalització de la campanya (del 18 d’octubre al 16 de novembre de 2019). L’interessat té dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació, oposició al seu tractament dirigint-se per escrit al responsable (carrer Gavatxons, 9, 1r pis 08221 Terrassa o info@terrassacentre.com) també tenen dret a reclamar davant l’autoritat de control (agdp.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.