CAMPANYA DE NADAL

El proper  1 de desembre comença la campanya de Nadal.

Durant aquest mes trobareu diferents activitats:

Trenet de terrassacentre  del 1 de desembre al 4 de gener

Sortida i arribada a la plaça de Salvador Espriu

Horari: de 11 a 14h i de 17h a 20h. Fins el 21 de desembre en horari escolar només obert per les escoles. Excepte 25 i 26 de desembre i 1 de gener tancat, i 24 i 31 de desembre tarda tancat.

Preu: 1€ (escoles i persones amb discapacitat gratuït). Tiquets a la venda al punt d’informació de terrassacentre

On són els caganers?  del dia 1 de desembre al 3 de gener

Joc on es tracta de trobar caganers de diferents personatges, hi ha 15 models diferents col·locats als aparadors dels comerços associats a terrassacentre i al Mercat de la Independència.

Als mateixos comerços i al punt d’informació de l’associació a la plaça Salvador Espriu, trobareu unes butlletes on s’ha de posar el nom de la botiga on heu vist el caganer corresponent.

Un cop tingueu la butlleta plena i fins el 3 de gener, dipositeu-la a la bústia de terrassacentre  (c/ Gavatxons, 9), al punt d’informació de terrassacentre de la plaça Salvador Espriu o bé al punt d’informació del Mercat de la Independència.

El sorteig dels 10 premis es farà el dia 4 de gener a càrrec del patge Xiu-Xiu.

Caga Tió

Els dies 15, 16, 22 i 23 de desembre, a partir de les 18h, pels carrers del centre podreu trobar un gran Tió. Per poder fer cagar aquest tió és necessari un tiquet que us entregaran al comprar a les botigues associades a terrassacentre. Consulteu l’itinerari.

Cercavila

Els dies 14 i 21 de desembre, a partir de les 18h i fins les 20h, pels carrers del centre podreu trobar un cercavila de la Companyia Filigranes.  

Festa de la Llufa    el 28 de desembre

A partir de les 17h vine  a la Plaça Vella a buscar i decorar la teva llufa!

Col·laboració de terrassacentre 

L’Home dels Nassos  el 31 de desembre

El 31 de desembre veniu a buscar l’Home dels Nassos. A partir de les 10h al Mercat de Sant Pere i als voltants de les 12h al Mercat de la Independència amb cercavila pels carrers del centre.

Col·laboració de terrassacentre

Aparcament  

Per cada 2 tiquets de compra als comerços associats a terrassacentre et donem 1€ gratis pels aparcaments SABA. Promoció valida del 1 de desembre 2018 al 4 de gener 2019. A bescanviar al Punt d’informació de terrassacentre a la Plaça Salvador Espriu, de 11 a 14 i de 17 a 20h.

Rasca Rasca

Al comprar als establiments de terrassacentre del 1 de desembre al 4 de gener, pots aconseguir un “rasca rasca”. Hi ha més de 2mil premis en joc. Consulta les bases d’aquesta acció promocional a http://www.terrassacentre.com/noticies/

Bases Rasca de nadal Terrassacentre AQUÍ

BLACK FRIDAY

El 23, 24 i 25 de Novembre arriba a terrassacentre el Black Friday, on trenquem els preus per fer-los més petits.

Amb aquesta acció donem sortida a la campanya de Nadal, per tant aprofita i avança les compres de Nadal.

Podreu identificar els establiments de terrassacentre que participen al Black Friday amb els seus millors descomptes i promocions ja que tindran als seus aparadors uns globus grans de color taronja i pòsters rodons amb la imatge corporativa de la campanya. També els pots consultar AQUÍ.

Visita’ls durant el Black Friday!

 

TARDOR SOLIDÀRIA

TerrassaCentre t'anima a fer aquesta temporada un canvi d'armari solidari!

Del 28 de Setembre fins els dia 6 d’Octubre et convidem a participar en la segona edició de la Tardor Solidària on es farà una recollida de roba usada per la ONG Roba Amiga. 

Distribuirem contenidors, als comerços associats i al mercat de la independència, perquè puguis dipositar la roba que ja no utilitzes.

Vine al centre i participa en aquesta activitat solidària. TerrassaCentre es compromet a donar la roba recollida a Roba Amiga Cooperativa que dóna feina a persones en risc d'exclusió social. 

 

FORA STOCKS ESTIU 2018.

 

El dia 14 de Juliol tindrà lloc la 25 ena edició del Fora Stocks d'estiu

La Plaça Vella s'ompliran de carpes on les botigues de terrassacentre trauran els estocs i oferiran productes amb descomptes.

Pels carrers del centre també trobareu botigues que treuen el taulell al carrer per oferir els seus productes amb descomptes.

L’horari serà des de les 10:00h fins a les 22:00h. Els assistents podran gaudir de l’actuació d’un Dj des de les 18:00h fins a les 21:00h que estarà amenitzant l’espai amb música en directe.

Esperem una forta participació per tal de poder gaudir d’una maravellosa jornada de ciutat i comerç.


Establiments que es podran trobar a la Plaça Vella:

Abacus, Andrea Milano, Anna Mora Brunella, Appear, Art Propi, Aubets Informàtica, Bahona, Be My Baby, Buben, BKD Homewear, Calçats Bruguera, Davniel’s, Destí, Joieria Aguilar, L’informal, Lala Busquets, L’orella Verda, Magic Toys, Marchuet, Milko & Friends, Otta Kids, Positivo Man, Punt Moda, Pupils, Roc Bikes i Tresdedeu.

Establiment que es podran trobar a peu de carrer:

Ashley Shop. Azur, Benetton, Colonial, Corset, Front, GoBag, In Bloom, Jorvil Regals, Marfil Perfumeries, Mic Sabates, Montse Interiors, Natur Vella, Natura Bio, Òptica Cottet, Òptica Universitària, Ponsa i Punto Blanco.

 

TU COM HO DIUS?

Del 17 de maig al 21 de juny “TU COM HO DIUS?”

A través d’un joc de pistes, grans i petits, podran descobrir paraules i dites pròpies de la nostra ciutat.

Consisteix amb un joc on el participant ha de relacionar la paraula, la seva imatge i la definició. Aquests tres aspectes estaran en uns plafons ubicats als aparadors dels establiments associats a terrassacentre. És a dir per cada paraula hi ha tres plafons en tres establiments diferents.
Cada comerç disposarà de guies per donar entre la seva clientela. En aquestes guies hi ha les 30 paraules que han de conèixer els participants al joc.

Els participants que tinguin totes paraules posades correctament a la guia, podran venir a les oficines de terrassacentre,  on se’ls hi segellarà la guia i se’ls hi regalà un llibre amb l’explicació de totes les paraules i les expressions populars terrassenques.

Aquest joc l’hem pogut fer gràcies a la col·laboració de l’Arxiu Històric i l’arxiver Joan Soler. Esperem que sigui un gran èxit i que agradi molt al les persones de terrassa. Prèviament durant el mes de març vam fer una crida a través de les xarxes socials per tal que els terrassencs ens poguessin fer propostes de paraules i la resposta va ser molt bona, vam rebre més de dos cents correus de gent que ens proposava paraules i expressions. Aquestes persones surten al llibre com a col·laboradors.

Més informació a tucomhodius.com

MIC 2018.

Del 14 al 21 d'Abril ''On és en MIC?''

Els més menuts corretejaran pel centre de la ciutat i els seus carrers buscant a un dels personatges del moment, el MIC.

Consisteix en buscar les figuretes del MIC amagades en els aparadors dels comerços de terrassacentre.

Una vegada els participants trobin el MIC amagat a l'aparador hauran d'entrar a la botiga i demanar que l'hi segellin una butlleta.

Una vegada aconsegueixin 15 segells de botigues diferents del centre de terrassa que continguin el MIC hauran de portar-la a la bustia de les oficines de l'associació i entraran al sorteig d'en MIC.

 

 

FORA STOCKS

El proper 3 de març tindrà lloc la 7 ena edició del Fora Stocks d'hivern.

La Plaça Vella i el carrer Major s'ompliran de carpes on les botigues de terrassacentre trauran els estocs i oferiran productes amb descomptes.

Pels carrers del centre també trobareu botigues que treuen el taulell al carrer per oferir els seus productes amb descomptes.

Les botigues que posaran carpa són:

ANDREA MILANO, ANNA MORA, ASHLEY, AUBETS INFORMÀTICA, BAHONA, BUBEN, DAVNIEL’S, DESTI MODA HOME, JOIERIA AGUILAR, LALA BUSQUETS, L'INFORMAL, MARCHUET, OTTA KIDS, POSITIVO, PUNT MODA, PUPILS, QUIROVIDA, REALTARIA, ROC BIKES, TRESDEDEU.

I les botigues que posaran el taulell al carrer són:

AZUR, BENETTON, COLONIAL, CORSET, FRONT, GOBAG, IN BLOOM, JORVIL, LA ESMERALDA, LLIBRERIA ATENEA, MARFIL GAVATXONS, MARFIL RAVAL, MIA, MIC SABATES, MONTSE INTERIORS, NATURA BIO, NATURVELLA , ÒPTICA COTTET, ÒPTICA UNIVERSITÀRIA RAMBLA, PERRUQUERIES GANZO, PUNTO BLANCO, RAQUEL MODA.

CAMPANYA DE NADAL

El proper 2 de desembre comença la campanya de Nadal.

Durant aquest mes trobareu diferents activitats:

Trenet de terrassacentre  del 2 de desembre al 4 de gener

Sortida i arribada a la plaça de Salvador Espriu

Horari: de 11 a 14h i de 17h a 20h. Fins el 22 de desembre en horari escolar només obert per les escoles.  Excepte 25 i 26 de desembre i 1 de gener tancat, i 24 i 31 de desembre tarda tancat.

Preu: 1€ (escoles i persones amb discapacitat gratuït). Tiquets a la venda al punt d’informació de terrassacentre

On són els caganers? del dia 2 de desembre al 4 de gener

Joc on es tracta de trobar caganers de diferents personatges, hi ha 16 models diferents col·locats als aparadors dels comerços associats a terrassacentre Als mateixos comerços i al punt d’informació de l’associació a la plaça Salvador Espriu, trobareu unes butlletes on apuntareu el nom de la botiga on heu vist el caganer corresponent. Un cop tingueu la butlleta plena, poseu el nom i telèfon i dipositeu-la a la bústia de terrassacentre  (c/ Gavatxons, 9) o bé al punt d’informació de terrassacentre  de la plaça Salvador Espriu, fins el dia 3 de gener.

El sorteig dels 10 premis es farà el dia 4 de gener a càrrec del patge Xiu-Xiu.

Caga Tió

Els dies 9,10,16 i 17 de desembre, a partir de les 18h, pels carrers del centre podreu trobar un gran Tió. Per poder fer cagar aquest tió és necessari un tiquet que us entregaran al comprar a les botigues associades a terrassacentre

Jocs interactius Guixot de 8

Els dies 6,8,10 i 17 de desembre, als carres de la Rutlla, Font Vella, Placeta de Saragossa i Portal de Sant Roc respectivament, trobareu un sèrie de jocs de carrer sorprenents de la companyia Guixot de 8. Els invents sempre són creats a partir de materials recuperats com poden ser estris de cuina, ferros i plàstics en desús o rodes i politges de tota mena.

Es necessita una bona dosi d’imaginació i enginy per fer-los funcionar.

 Festa de la Llufa    el 28 de desembre

Durant tot el dia llufes als aparadors dels comerços de terrassacentre!

A partir de les 17h vine  a la Plaça Vella a buscar i decorar la teva llufa!

L’Home dels Nassos  el 31 de desembre

El 31 de desembre veniu a buscar l’Home dels Nassos. A partir de les 10h al Mercat de Sant Pere i als voltants de les 12h al Mercat de la Independència amb cercavila pels carrers del centre.

 Aparcament  

Per cada 2 tiquets de compra als comerços associats a terrassacentre et donem 1€ gratis pels aparcaments SABA. Promoció valida del 2 de desembre 2017 al 4 de gener 2018. A bescanviar al Punt d’informació de t terrassacentre a la Plaça Salvador Espriu, de 11 a 14 i de 17 a 20h.

 

BLACK FRIDAY

24 i 25 de novembre

Trenquem els preus per fer-los més petits.
Aprofita’t i avança les compres de Nadal!

DIVENDRES OBERT AL MIGDIA

 

ACTUACIONS

DIVENDRES 24 | PLAÇA VELLA | 18 HORES

L’Aula de Música oferirà concerts de diferents grups

TARDOR SOLIDÀRIA

Els  pròxims dies 29 i 30 de septembre, Terrassacentre organitza la “Tardor solidària”.

Es  una nova campanya amb la que es vol recollir  roba usada i donarla a Roba Amiga, empresa de reinserció social.

Será una jornada festiva per  donar  la benvinguda a la tardor, amb  una finalitat solidària. Els comerços el divendres ampliaran l' horari i a partir de las 20h hi haurà  música en directe en diferents punts de la zona  centre.

Totes les  botigues  asociades tenen  una caixa a on els  clients podrán posar  la roba que no utilitzin. A cambi obtindrán descomptes  o promocións, cada botiga tindrá en un lloc  visible un distintiu amb el tipus de promoció o descompte  que ofereix.

Podeu  consultar aquí  que ofereix cada establiment a canvi de la roba.

SECRETS DE CARRERS

Reviu el passat dels carrers del centre de Terrassa del 3 al 23 de juny

Aquest és un joc per tota la familia. Es tracta de conèixer la història dels carrers del centre.

A cada comerç associat trobareu un plafó amb un escrit sobre la història o una curiositat del carrer o edifici.

Als comerços us entregaran una guía amb 35 preguntes a contestar i que estan relacionades amb les informacions del plafons.

Els participants quan tinguin les respostes contestades, a partir del dia 12 de juny i fins el 23, han de portar la guia a terrassacentre (c/ gavatxons,9), on se'ls hi recollirà la butlleta per poder participar al sorteig de premis  i els regalarem un llibre amb la història dels carrers.

Trobareu les preguntes aquí.

FORA STOCKS

El proper 22 de juliol tindrà lloc la 24 ena edició del Fora Stocks d'estiu.

La Plaça Vella i el carrer Major s'ompliran de carpes on les botigues de terrassacentre trauran els estocs i oferiran productes amb descomptes.

Pels carrers del centre també trobareu botigues que treuen el taulell al carrer per oferir els seus productes amb descomptes.

Les botigues que posaran carpa són:

ANNA MORA, ASHLEY, AUBETS INFORMÀTICA, BAHONA, BARRUGUET, BASS, BUBEN, CALÇATS BRUGUERA, C'EST MOI, COMPRARCASA, DAVNIEL'S, DESTÍ, FRONT, L'INFORMAL, LALA BUSQUETS, MARCHUET, OTTA KIDS, POSITIVO, PUNT MODA, PUNTO BLANCO, PUPILS, QUIROVIDA, REALTARIA, ROC BIKES, TRESDEDEU.

I les botigues que posaran el taulell al carrer són:

AG-25, BENETTON, CALÇATS TORRAS, COLONIAL, COPISTERIA UNIÓ, CORSET, COTTET ÒPTICA, FRONT, GOBAG, IN BLOOM, JOAN & DAVID, JORVIL, MARFIL GAVATXONS,  MARFIL RAVAL, MIC SABATES, MONTSE INTERIORS, NATURA BIO, NATUR VELLA, ÒPTICA UNIVERSITÀRIA, PUNTO BLANCO.

EL JOC DEL PETIT RÍNCEP

En aquest joc es tracta de trobar diferents elements del Petit Príncep, col·locats als aparadors dels comerços associats a terrassacentre. Un cop el trobis, apuntes el nom de la botiga on l’has vist en el requadre (amb una botiga per personatge és suficient). En els tres requadres blancs, has de trobar unes botigues que en el vidre hi ha un vinil amb el dibuix de l’esteroide, del xai i de la rosa , en aquests comerços i només en aquests has d’entrar a dins per tal de que t’hi posin un segell. Un cop ho tinguis tot ple, poses el teu nom, telèfon i diposites aquest full a la bústia de terrassacentre (c/ Gavatxons nº 9). Sortejarem: 10 regals de jocs del Petit Príncep.

Del 24 al 29 Abril

 

FORA STOCKS D'HIVERN

El proper 4 de Març, la Plaça Vella i el carrer Major s'ompliran de carpes on les botigues de terrassacentre trauran els estocs i oferiran productes amb descomptes.

A més, per la majoria de carrers del centre trobareu comerços que posaran un taulell davant del seu establiment.

No us ho perdeu!

 

PUJAR

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies